uRed LIVE
31.mai kl. 19.00
Sportskafeen på Granstunet
I samarbeid med Hadeland Litteraturforum og Avisen Hadeland, med støtte fra Fritt Ord.
Du har lest deres kloke, sinte og morsome innlegg i tre år i avisen Hadeland. Nå kommer uRed Live!
Bli med når uRed-journalistene Mia, Hanne, Idunn og Silje forfølger utvalgte tema fra avisspalten uRed.
Vi får besøk av fine gjester som skal bidra til å utfylle samtalen om “generasjon prestasjon”, og som endelig må svare på spørsmål som uRed har satt på agendaen. Som seg hør og bør på et arrangement i regi av Hadeland Litteraturforum vil Mia, Hanne, Idunn og Silje også fremføre noen av sine tekster. I tillegg vil forfatter Oda Faremo Lindholm lese fra boken Bullshitfilteret.

I tillegg til uRed journalistene Hanne Mortensen Rustad, Silje Staxrud, Mia Andersen Linnerud og Idunn Marthinsen kommer:
Even Aleksander Hagen (Norges yngste -og beste- fylkesordfører), Oda Faremo Lindholm (journalist i Dagsavisen og forfatter), Inge Alexander Gjestvang (inspektør Brandbu ungdomsskole og sentralstyremedlem i FRI-foreningen for kjønns- og seksualitetsmangdold), Anna Kirah (unikum og designantropolog med blant annet en PhD i psykologi i bagasjen), Anne Berit Kristensen (tilretteleggingsleder på Hadeland videregående og engasjert dame) og Håvard Krågsrud (journalist, lærer og initiativtakeren til uRed). For en gjeng!

Recent Posts
Skills

Posted on

15/05/2016