Ledige stillinger

Randsfjordmuseene er et konsolidert museum bestående av fire museer i Oppland: Hadeland Bergverksmuseum, Hadeland Folkemuseum, Kittilbu Utmarksmuseum og Lands Museum. Selskapet ble stiftet i 2004. Museenes formidlings -,  forsknings – og forvaltningsarbeid bidrar til bevaring og fornyelse av regionens identitet og næringsutvikling. Regionen omfatter kommunene Gran, Lunner, Jevnaker, Søndre – og Nordre Land og Gausdal.

Vi er opptatt av mangfold i vår bedrift og oppfordrer derfor folk til å søke uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder. Send oss gjerne en åpen søknad: lvr@randsfjordmuseene.no

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.