Kittilbu Utmarksmuseum ligger i den idylliske setergrenda Kittilbu i Gausdal Vestfjell. Hos oss kan du oppleve jernproduksjon, seterliv, fangstanlegg etter elg og mye mer. Ta en titt i vår utstilling eller nyt en kopp økologisk kaffe fra Bolivia og en deilig gardsis fra Valdres i vår museumskafe.

I år kan vi skilte med vår nye landskapsmodell og turplanlegger for Langsua nasjonalpark! Planlegg turen din i nasjonalparken og bestig den nærliggende Ormtjernkampen omkranset av gammel skog og et rikt biologisk mangfold, eller kanskje det frister med en fisketur i en av nasjonalparkens mange vann og vassdrag? Ljåslåttkurs, seteruke og steinalderdag er noen av aktivitetene vi tilbyr i løpet av sesongen. Velkommen til en annerledes museumsopplevelse på Kittilbu i sommer!

Les mer om museet HER