Lands museumslag inviterer medlemmer og Land kunstforening

Vi inviterer til tur i Peder Aadnes` fotspor – vi starter turen med å se på hans utsmykking av Hov kirke – Kirken har altertavle med motivet Jesu nedtakelse av korset – dette motivet er brukt i flere kirker i Land.

Drar videre med buss til Fluberg der han begynte som lærling og der han ble begravet.

Malerens hjem Lille-Odnes er nå overtatt av Elisabeth Rom Haugerud som ønsker å skape et kunstsenter der  – vi blir hennes første gjester. Hun byr på kaffe og kake og vil orientere om planene de har.

Turen avsluttes i Thomlebygningen på Lands museum – hvor vi får se veggmaleriene og også gjenstander som Peder Aadnes har dekorert.

Suppe serveres på kjøkkenet i Thomle!.

Kjent mann på turen blir: prest Ragnar Enger, oppvokst på Odnes

Oppmøte ved Hov kirke onsdag 25.mai.kl.17 Pris kr. 200.

Korsnedtakingen  – i Hov kirke.

Ragnar Enger vil fortelle oss historien bak dette motivet.

Påmelding til : Aase Marie Rød, tlf 95960366 eller aasemrod@hotmail.com innen 10.mai