Randsfjordmuseet har ledig stilling som formidler og koordinator for Kittilbu Utmarksmuseum perioden april-september 2015.

Vi søker en medarbeider  som trives med formidling, er kreativ, praktisk, profesjonell, engasjert, initiativrik og selvstendig. Erfaring fra reiseliv og kulturformidling  er en fordel, og interesse for natur, historie og økologisk drift vektlegges. Les mer om Kittilbu Utmarksmuseum her: http://www.randsfjordmuseet.no/museene/kittilbu-utmarksmuseum/

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av å drifte museet sommeren 2016, gjennomføringen av det utadrettede tilbudet til publikum, dvs. omvisninger, overoppsyn for sommerverter i sommersesong og ansvar for vaktlister, drifte museumsbutikken og kaféen, skoletjenesten, samt ta i mot og gjennomføre gruppebestillinger. Til stillingen ligger også planlegging og klargjøring av museet før sesongstart, samt planlegging og gjennomføring av mindre sommeraktiviteter og arrangement. Ansatt i denne stillingen vil jobbe i tett samarbeid med øvrige ansatte i Randsfjordmuseet.

Kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingen krever førerkort kl. B og bruk av egen bil som godtgjøres etter statens takster. Lønn etter kvalifikasjoner.

Søknadsfrist: 29.mars.

Søknad med CV sendes til mlm@randsfjordmuseet.no innen fristen. Alle søknader vil bli besvart skriftlig etter at søknadsfristen er utløpt.

Les mer på: www.randsfjordmuseet.no

Spørsmål til stillingen rettes til: mlm@randsfjordmuseet.no / tlf. 45 42 98 69