Hadeland Folkemuseum søker engasjerte, selvstendige og kreative sommerverter for perioden juni til august.

Vi er på jakt etter sommerverter med interesse for kulturhistoriehistorie, naturhistorie, kulturformidling og kommunikasjon. Erfaring fra kultur-  og reiselivssektoren er en fordel.
Dersom du har gode språkkunnskaper i norsk, engelsk og andre språk, er fleksibel og liker utforinger og hektiske arbeidsdager, kan Hadeland Folkemuseum  tilby deg spennende arbeidsdager i sommer.
Vi ønsker oss søkere som har evnen til å formidle, engasjere, og bidra til å gjøre museene til en hyggelig destinasjon for lokalbefolkningen og turister.

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av omvisninger på friluftsmuseet, bemanning av museumskafeen og museumsbutikken, samt andre fortløpende oppgaver knyttet til vedlikehold og formidling.  Det vil være en rekke arrangementer gjennom sommersesongen der sommervertene vil bistå i gjennomføringen.  Museene vil gi sommervertene opplæring og sikkerhetskurs før sesongåpning.

I stillingen inngår helgevakter og enkelte kveldsvakter.
Vi ønsker oss en kortfattet søknad på e-post med cv innen 11. mars, intervju foretas fortløpende og søkere oppfordres til å søke før denne datoen.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke!
Ytterligere opplysninger om stillingene kan gis av:
Chané Lindseth: cl@randsfjordmuseene.no, tlf 455 00 363

Søknad med CV sendes cl@randsfjordmuseene.no