Ledig stilling i Randsfjordmuseene AS

Randsfjordmuseene AS skal være et møtested mellom natur, kultur, kunst og teknologi, mellom fortid, nåtid og fremtid. Vi skal være en vitenskapelig institusjon som skal dokumentere kultur- og naturhistorie i Randsfjordregionen gjennom innsamling, bevaring, forskning og formidling.

Ledig 100 % stilling i Seksjon for naturhistorie.

Vi søker en person med naturhistorisk utdanning, med interesse for kulturhistorie og gjerne erfaring innenfor museets virksomhetsområder. Stillingen skal styrke museets arbeid innenfor naturhistorie, prosjektarbeid og natur- og kulturhistorisk formidling relatert blant annet til Langsua nasjonalpark.

Vi søker en allsidig person med engasjement og interesse for naturhistorie og naturforvaltning, med evne til å tenke nytt og formidle både til voksne, ungdom og barn. Du skal være både teoretisk og praktisk orientert.

Egen bil er nødvendig.

Kontor i Gausdal rådhus, Segalstad Bru. Om sommeren er Kittilbu Utmarksmuseum hovedbasen i tillegg til arbeid knyttet til Hadeland Bergverksmuseum og de andre museene i Randsfjordmuseene AS.

Lønn etter kvalifikasjoner, stillingen plasseres i lønnstrinn i Statens hovedtariffavtale.

Søknad sendes innen 09.02.2016 til Randsfjordmuseene AS, Kongevegen 92, 2770 Jaren eller per mail til lvr@randsfjordmuseene.no

Spørsmål om stillingen: Seksjonsleder/Konservator Finn Audun Grøndahl, mob 45862621 eller daglig leder Leila V. Raustøl , mob 95239419.

Søknadsfristen er nå utløpt. Følgende personer har søk stillingen ved Randsfjordmuseene AS:

1. Kristine Dobbe
  2. Eleanor Mead